Про це він розповів у програмі «Романенко. Бесіди».

«Головний меседж, який Зеленський адресував Путіну – те, що він хоче зустрітися з ним тет-а-тет. Це прозвучало мінімум три-чотири рази, причому не тільки тоді, коли про це питали журналісти. Імовірно, зустріч повинна дати такий результат, яким будуть задоволені і Зеленський, і Путін. Нібито оточення Путіна, розуміючи це, заважає проведенню такої зустрічі. А у відповідь Пєсков заявив, що в Кремлі ні про що подібне не чули. Головне ж моє враження від пресконференції Зеленського таке: він зараз почуває себе більш ніж впевнено», - каже політолог.

За його словами, проєкт «Велике будівництво» дійсно дає президенту зростання електоральної підтримки.

«В оточенні Зеленського вважають, що закон про олігархів дасть ще один потужний електоральний стрибок. Суспільство у нас підтримує цей крок, особливо ті, хто не знайомий з коментарями юристів про те, що є багато способів розв'язати проблему олігархів », - вважає Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт заявляв, що на російських виборах порушення давно вже стали звичною справою.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Ялі, Росія може використовувати потік біженців як гібридну зброю.