«Не тільки у політиці, а й у великому бізнесі є така посада як маг-перемовник. Коли зустрічаються дві сторони, які повинні підписувати якісь контракти та зобов'язання один перед одним. Вони беруть з собою юристів, які стежать за тим, щоб дрібним текстом не було будь-яких каверз і кожен бере зі свого боку по екстрасенсу, який стежить за тим, щоб не було впливу на його начальство. Щоб людину не змусили підписати документи якимись діями на нього», - розповів він.

Ковальський сказав, що може бути навіть таке, що екстрасенси подивилися один на одного і вирішили, що воювати не треба, юристи між собою домовилися і все нормально підписали. А якщо хтось когось зліше або сильніше, повідомив він, то завдання мага-перемовника взяти клієнта за руку і сказати, що вони йдуть, тому що його можуть змусити підписати все що завгодно.

«До певного рівня людина може йти без будь-чиєї підтримки, але потім їй в будь-якому випадку потрібен захист і чистка. І в принципі немає такого сильної довіри депутатів до майстрів, тому що депутат не є магом, і він не знає як працює магія. І він не знає, на що магія здатна. І він не знає, що можна робити, а що не можна робити та чому. Політик не завжди може перевірити: у нього вийшло тому, що він молодець або тому, що він заплатив магу. І виходить, що цей конфлікт не призводить до того, що це супер поширене», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.