Про це вона розповіла на каналі «My.ua».

«Креативна економіка – це величезний пласт зайнятих структур. Здавалося б, що креативні люди – це просто люди, які щось креативлять і створюють, ні. У людини, яка щось створює, обов'язково є велика команда, яка це реалізовує», - зазначила Кацьянова.

За словами Кацьянової, концентрація творчих людей в нашій країні дуже велика. Але, за її словами, у світі наш імідж не зовсім креативний.

«Це дуже прикро, тому я як явний представник креативної економіки, яка піднімає цю сферу, чітко говорю і розумію, що креативна економіка заслуговує окремого місця в нашому соціумі та економіці», - сказала Кацьянова.

Як зазначила Кацьянова, з метою популяризації креативної економіки в нашій країні буде проводитися цілий фестиваль. За словами Кацьянової, креативним індустріям спочатку дуже складно просунутися.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ковальський сказав, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.

Також Знай.ua публікувала слова Ковальського: Не тільки в політиці, а й у великому бізнесі є така посада як маг переговорник.