Про це він розповів у своїй програмі «Контрольний удар».

«В п'ятницю буде призначено нового голову парламенту і першого віцеспікера. Швидше за все, ним стане Стефанчук, який зараз є першим заступником Разумкова», - повідомив Ялі.

Ялі припускав, що можливий недолік голосів тих депутатів, які залишаться вірними Разумкову або готові залишитися вірними своїм принципам, додадуть депутатські групи «За майбутнє» та «Довіра», як це було і під час голосування за гучний антиолігархічний закон.

«Головне питання щодо Разумкова потрібно ставити так: «А чи є у нього політичне майбутнє після відставки?». Те, що його знімають з посади, не є сенсацією. Принцип у політиці «хто не з нами - той проти нас» не є унікальним для України. А Дмитро Разумков давно вже вміло вів свою гру і вже не один раз йшов всупереч з політикою партії з принципових питань і законопроєктів, які викликали дискусії з точки зору дотримання регламенту і букви закону», - зазначив Ялі.

Політолог додав, що багато хто вже давно прогнозував спікеру самостійне майбутнє і свій політичний проєкт, а також розглядають в якості кандидата в президенти на наступних виборах.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Антонюк розповів, хто може замінити Разумкова на посаді спікера ВР.

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, чому за останні пів року відбувається велика кількість кадрових ротацій.