Про це він розповів у своїй програмі «Контрольний удар».

«Швидше за все, після усунення з поста Голови ВР увагу до Разумкова з боку ЗМІ буде поступово згасати. Я сумніваюся, що він піде в жорстку опозицію і буде робити гучні заяви на адресу Зеленського», - зазначив Ялі.

Без цього, вважає політолог, Разумкову складно буде перетягнути істотну частину голосів, оскільки рейтинг його підтримки у виборців і так не перевищував за всіма соцопитуваннями планки у 2-3%. На думку Ялі, для ЗМІ він був цікавий саме як глава ВР, і навряд чи цей інтерес збережеться після того, як він стане рядовим депутатом.

«Поступово інтерес до Разумкова з боку ЗМІ буде планомірно згасати. Важливо також розуміти, що до наступних парламентських виборів залишається ще дуже багато часу. Якби вони були, умовно через пів року, тоді при певних умовах шанси з'явилися б. А так, поговорять і забудуть. Єдиний варіант залишитися на плаву для Разумкова - створити свою групу в парламенті», - вважає Ялі.

Але, зазначив політолог, цього явно недостатньо. Також, на його думку, не факт, що Разумкову вдасться набрати відсутню кількість депутатів.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт пояснив, чому шантажувати Володимира Зеленського – безперспективна справа.

Також Знай.ua повідомляв, що Попов назвав чинники, від яких залежить рейтинг Зеленського.