Про це він розповів у себе в блозі.

«Відомо, що для революції повинна скластися революційна ситуація, але відома Ленінська формула застаріла, а для України вона взагалі не підходить, тому що всі 30 років незалежності наші верхи не можуть правити по-старому, але правлять собі на втіху», - зазначив Кочетков.

Як зазначив експерт, протести в Україні відбуваються регулярно, але вони не істотні і швидко закінчуються. Але, за його словами, у нас були успішні революції: Помаранчева революція і Революція гідності і електоральна революція, яка позбавила влади Петра Порошенка.

«До передумов революції відноситься кризова економічна ситуація. Це у нас в наявності майже завжди. Друга передумова: явна несправедливість у розподілі суспільних благ – теж присутнє. Люди бачать, як влада жирує і займається корупцією при повній безкарності», - підкреслив Кочетков.

Але, за словами експерта, головне в революції – це привід, який підштовхує не менше 50 тисяч людей вийти на вулицю з протестом безкоштовно, за своєю ініціативою. Як зазначив експерт, влада зазвичай сама і створює цей привід.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Революційний привід неможливо сконструювати, ніякі гроші не змусять панянок в норкових шубах голими руками виколупувати бруківку. Той фахівець, який винайде працюючу формулу революційного приводу, заслуговує на Нобелівську премію в області політтехнології, якщо вона буде заснована», - сказав Кочетков.

Як повідомляв Знай.ua, Гончаров розповів про перспективність українських портів.

Також Знай.ua публікував слова Кочеткова: Сильна національна армія – основа обороноздатності.