Про це він сказав в ефірі програми "А як насправді" з Мирославою Бобровською.

"Я згадую Трускавець перший. З чого почався перший Трускавець? З якого тези? Ви політично ніхто... Виграв вибори Зеленський. Трускавець-2 — це була інвентаризація ось цих мандатів... Тому що ті, хто сьогодні з себе вже щось починають представляти — це великий плюс, насправді. Тому що не всі можуть витримати випробування владою... Ось ця інвентаризація відбулася", - сказав Олександр Антонюк.

Він зазначив, що це може призвести до розколу в партії і парламентської кризи.

"Зараз наше покоління стає цим ядром електоральним. Тобто, бабусі-дідусі — їх не так вже багато. І вони вже не є ось цим ядром, яке вже робить основу на виборах", - додав Антонюк.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Апасов пояснив, навіщо був організований тімбілдинг для "Слуг народу" в Трускавці.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Загородній заявив, що "Слуги" своєю невгамовною критикою Разумкова показують свою слабкість.