Про це він розповів на каналі «Znaj.24».

Як пояснює гість програми, є велика різниця між тим, коли фракція «Слуга народу», яка є коаліцією, обрала свого спікера, і тим, коли він з неї виходить. «Зараз спікер не у коаліції: більше з тими партіями, які не голосували за його відставку», - підкреслює він.

Водночас Грищук відзначає, що Разумков вирішив вести власну кар’єру в політиці і переступив певні грані, через що й більшість депутатів підписалося під його відставкою. «Є речі, які за гранню плюралізму думок, як не підтримка санкцій проти державних зрадників, коли людина, бачить усі докази державної зради», - пояснює депутат.

Він акцентує на тому, що зараз в Україні триває не лише гібридна війна, але й інформаційна, далека від бойових дій, але така ж важлива. Тим не менш, каже політик, Разумков був гідним спікером, а тому з посади його провели з аплодисментами.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі пояснив, чому не вважає, що у Разумкова будуть хороші перспективи.

Також Знай.ua писав про те, що Майніна розповіла про конфлікт з Разумковим та відсторонення його від ведення пленарних засідань.