«Конфлікти відбуваються між представниками різних фракцій і груп та в середині фракцій та груп протягом всієї каденції, а можливо і після неї. І це цілком нормальна ситуація, бо вона дозволяє вирішити якісь питання та дійти компромісу чи консенсусу. В даному випадку ми не можемо сказати, що конфлікт між Разумковим та «Слугою народу» чи президентом виник під час розгляду законопроєкту про олігархів. Це була така точка відліку, з якої почався процес зняття Разумкова з посади», - підкреслила вона.

Майніна сказала, що у даному випадку Разумков обрав правильну стратегію комунікації зі ЗМІ та виведення цього конфлікту в публічність. З точки зору продовження політичної кар’єри Разумкова, вважає вона, тим самим показуючи свою відкритість та нетримання за свою посаду. Він наголошує на те, що він дотримується регламенту, акцентувала вона, і є дуже принциповий момент у тому, що Разумков не втратить мандат народного депутата.

«Відповідно він зможе так само спілкуватися з громадянами, так само в різних округах проводити зустрічі з виборцями. Таким чином Разумков зможе працювати на подальший розвиток своєї політичної кар’єри. Тому побачимо, як будуть розгортатися в подальшому події», - резюмувала вона.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, навіщо владі закон про олігархів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua публікував слова Гриба: Держава повинна чітко обґрунтовувати, для чого їй потрібне підприємство.