Про це вона сказала в ефірі програми "А як насправді" з Мирославою Бобровською.

"Чому він повинен вимикати камеру, якщо він прийшов на інтерв'ю? Ти не хочеш відповідати на питання — говори у мене немає відповіді на це питання. Але хамити, щось віднімати, і так далі — це просто свинство. Давайте називати речі своїми іменами. Тому що якщо на нас біжать з цеглою, а ми відмахуємося білою хусткою, напевно наша позиція програшна", - сказала Яніна Соколовська.

За її словами, треба поліпшити позицію журналістів, оскільки це буде в інтересах всього суспільства.

"Суспільство у нас не поінформоване. Воно знаходиться між поляризованими фейками. Одні жене влада про те, яка вона гарна, а інші женуть опоненти влади, розповідаючи, які вони хороші. Але якщо у нас так багато хороших в країні, і всі такі успішні, чому у нас економіка в країні неуспішна, і політика не стратегічна? Напевно, не все у нас в порядку. А ось про те, що не в порядку, повинні мати право і свободу розповідати журналісти", - додала Соколовська.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мулик заявив, що у нас в суспільстві питання безпеки — вони звужені.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Себастьянович заявив, що вільна система економіки впроваджується законодавчо.