Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Що стосується технологічних збоїв, то вони, в принципі, вірогідні, і нас ще чекають ті чи інші проблеми. Те, що збій такий масовий, ми просто помітили. Насправді більш дрібні збої відбуваються постійно, просто не так яскраво проявляються. Безумовно, всі технології, особливо Інстаграм, Фейсбук, Ютуб, Вотсап увійшли в наше життя настільки щільно, тому що вони полегшили нам масу проблем. Тепер для нас не складає труднощів поділитися картинкою або думкою», - говорить він.

Продовжувати жити у звичному для нас доінтернетівському форматі вже не так цікаво. Тому що насиченість інформації ми отримуємо через Інтернет.

«Звичайно, ніхто не хоче повертатися в минуле. Тому ми так болісно переживаємо, коли у нас забирають улюблену іграшку або улюблений спосіб комунікації. Я думаю, що це буде тільки посилюватися. Всі технології йдуть до того, що віртуальний світ поступово буде заміщати реальний. Зараз ми не помічаємо, але наше спілкування проходить у віртуальності набагато більше, ніж в реальності. Просто для нас це природно, нам здається, що нічого не змінюється, але віртуальність замінює вже реальність, поступово», - стверджує Корчевський.

Це темп, який змушує нас бігти швидше, скорочувати тексти і емоції проявляти у вигляді смайликів, а не у вигляді переживань.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стус припустив, що Гагаріну було б краще злітати в космос на початку 90-х.

Також Знай.ua повідомляв, що Алушкін розповів, як віртуальна реальність впливає на реальних людей: «Інакше зараз економіка функціонувати не може».