Свої міркування він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«На дебатах у Шустера і Стефанчук, і Арахамія, і Корнієнко програвали Разумкову. Він вміє тримати удар. За ці роки Разумков виріс як політик, але зараз йому потрібно витримати цей удар. З психологічної точки зору на це потрібно кілька днів, можливо, тиждень. А далі можна спокійно готувати команду. Жодна опозиційна партія, крім, може бути, «Голосу», не має до нього серйозних претензій, а це дуже важливо», - каже гість програми.

Він також зробив підсумки дворічної роботи Разумкова на чолі Верховної Ради.

«Я не кажу про якість прийнятих законів, але робочий процес в парламенті ці два роки був на належному рівні. Спочатку було побоювання, що там встановиться однопартійне панування «слуг». Зараз до цього справа і йде, але перш вдавалося залучити до роботи й опозицію, щоб приймати закони конституційною більшістю у дві третини голосів. За ці два роки кількість законів, прийнятих таким чином, стала рекордною», - зазначає Олександр Антонюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Максим Ялі прокоментував зміщення Разумкова з посади спікера.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Руслан Бізяєв висловив свою думку з приводу звинувачень цього політика в лояльності до олігархів.