«У мене немає відповіді чи відбудеться зустріч Зеленського з Путіним. З одного боку, час від часу лунають такі заяви про зацікавленості, а з іншого, одразу йдуть різні умови для цієї зустрічі. У мене таке враження, що Зеленський та Путін обидва бояться своєї зустрічі, але вона потрібна. Тому в нормальній ситуації, коли є дві партнерські держави або хоча б держави, які принаймні не ворогують, заява про зустріч була б нормальна», - повідомив він.

Трюхан сказав, що дійсно перед тим як проводити якийсь візит та їхати кудись з візитом, узгоджується порядок денний та програма перебування. В нашій же ситуації це означає абсолютно інше, що візиту не буде ніколи, вважає він, тому що Росія зацікавлена, щоб тема Криму та її агресії на Донбасі була знята з порядку денного будь-яких переговорів. Росіяни хочуть говорити тільки на зручні для них теми, впевнений він, а нам треба говорити про ключові для нас проблеми.

«Україні треба говорити про відновлення територіальної цілісності у Криму та на Донбасі та повернення їх у конституційне поле. Про виведення російських угрупувань з Донбасу та про компенсаційні механізми за заподіяну шкоду нашій країні своїми агресивними діями. Треба говорити про покарання винних у військових злочинах та злочинах проти людяності. А вони про все це говорити не хочуть, тому незрозуміло, з яким порядком денним треба нам зустрічатися», - резюмував він.

Як повідомляє Знай.ua, раніше ймовірність дострокових перевиборів оцінив політик Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що експерт Ігор Попов вказав на чинники, від яких залежить рейтинг Володимира Зеленського.