Про це він розповів у програмі «Конституційна кухня» з Геннадієм Друзенком.

За словами гостя програми, сьогодні можна спостерігати, як політика прямує все нижче і нижче з позиції фаховості. «При чому, стрімко вниз. В сенсі відсутності стратегій», - пояснює він. Також Костенко зазначає, що в цьому плані все відбувається так само, як і з міжнародною безпекою: починається хаос.

«За таких умов виборець буде шукати щось інше. І це вже добре», - констатує політик. За його словами, запит виборців зміниться і при владі вже не опиняться люди без відповідного досвіду.

Костенко акцентує на тому, що у парламентах тепер акцент передусім йде на мудрість. «Мудрість, досвід, інтелект. І дуже мало, до речі, молодь. Чому? Тому що молодь більше схильна до конкретних рішень», - пояснює він. Натомість, підкреслює гість програми, урядова політика вимагає мудрості.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Костенко переповів риторику США в питанні ядерного роззброєння України на початку 90-х.

Також Знай.ua писав про те, що Костенко розповів, чому Народний Рух не запропонував почати будівництво нової української держави з нової Конституції.