Про це вона розповіла у своєму блозі.

«Ретроградний Меркурій буває як мінімум три, а іноді навіть 4 рази на рік. Цьогоріч нам пощастило – це вже третій, останній ретроградний Меркурій, який буде нас переслідувати. Тому що дійсно взяти і не помічати цих енергій не можна. І нам якось потрібно з ними співвіднестись», - каже Романова.

У цьому контексті експерт розповіла, як на нас впливають небесні тіла, за допомогою аналогії життя у квартирі з родичами.

«Уявіть собі, що ви живете у квартирі. Візьмемо таку трошки напружену ситуацію, яка, на жаль, теж є у всіх, коли ви жінка, у вас є чоловік, він разом з вами в кімнаті. У вашій кімнаті також маленька дитина і ще, наприклад, собака – теж у вашій кімнаті. Це те, що на вас впливає найбільше. Це можна порівняти з впливом Місяця. З усіх космічних тіл на нас найбільше впливає Місяць», - розповіла Романова.

Астролог пояснила, що ми більш ніж на 80% складаємося з води, а Місяць дуже впливає на водні маси, які знаходяться на Землі. Вона нагадала, як він впливає на відливи і припливи, отже і на нас Місяць впливає колосально – точно так само, як і наші найближчі жителі нашої кімнати, і від цього впливу не можна ніяк абстрагуватися.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«У квартирі є ще, наприклад, свекруха і свекор. Це більш далекі планети, але я в даному випадку порівняла б це все-таки з Сонцем. Воно давніше, воно дає нам щось, як і наші батьки. Воно в якийсь момент гріє нас, в якийсь момент воно робить нам настільки гаряче, що нестерпно, але від нього можна якось сховатися. І воно, загалом і в цілому, передбачувано і знову ж воно діє на нас завжди», - розповіла Романова.

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.