Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Від зміни спікера в ВР люди ніякої різниці не відчують. Ми зауважимо лише зовнішні прояви, тому що потрібні Офісу президента закони будуть прийматися швидше. Відсоток законів, прийнятих за скороченою процедурою, значно збільшиться. Напевно ми зіткнемося з багаторазовими переголосуваннями, яких по практиці Разумкова не було. Дмитро Разумков як спікер не прагнув ставити неприйнятий закон тут же на повторне переголосування», - підкреслив він.

Кочетков сказав, що він не хотів ганьбитися, а хотів являти собою зразок парламентаризму. Разумков хотів показувати зразок проходження процедури, вважає він, оскільки обіцяли, що закон повинен бути один для всіх. Тому Разумков, повідомив він, все-таки ввів у ВР сенсорну кнопку. Буде не дивно, впевнений він, якщо ця сенсорна кнопка при спікерові Стефанчуку регулярно почне відмовляти.

«А сенсорна кнопка - це персональна кнопка для голосування. Завдяки цьому багатопальцеві депутати-піаністи пішли з парламенту і пішло повторне нав'язливе продавлювання рішень. Але на суспільстві це ніяк не відіб’ється, оскільки якість законодавчої роботи не покращиться і не погіршиться. Тому що вона дуже низька і зараз», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Максим Ялі прокоментував зміщення Разумкова з посади спікера.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Руслан Бізяєв висловив свою думку з приводу звинувачень цього політика в лояльності до олігархів.