Про це вони розповіли у власних блогах.

Андрій Білецький висловив підтримку сексологині Святославі Федорець, яка у Facebook висловила свою думку щодо впливу ЛГБТ на формування підлітків.

За словами націоналіста, якщо людина висловить таку свою думку, то її досягнення будуть нівельовані, а інтернет-спільнота почне тиснути і потім вона може втратити роботу та соціальні зв’язки, на формування яких були витрачені роки.

«У такій ситуації опинилася Святослава Федорець. Хочу висловити свою підтримку цій сміливій жінці, заступниці директора Асоціації сексологів та сексотерапевтів України, яка не боїться в умовах тиску лівих у ЗМІ відкрито висловлювати власну експертну думку», - підкреслив Білецький.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також з цього приводу висловився керівник центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін та зазначив, що представники лівих менших вдаються до переслідувань тих, хто не поділяє їхню систему цінностей.

«Хвиля агресивного нав'язування дійшла і до України, до професійних науковців та лікарів. Моя підтримка та повага Святославі Федорець за її позицію. Так склалось, що здорові цінності потрібно сьогодні захищати!», - зазначив Максим Жорін.

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус закликає підписати петицію щодо біженців з Афганістану, яких збирається прийняти влада.

Також Знай.ua повідомляв, що молодші командири полку «Азов» провели тренування на прикладі армій блоку НАТО.