Коментар експерта пролунав в ефірі програми Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Я думаю, зараз в парламенті відбудеться зачистка керівників комітетів, пов'язаних з Разумковим. Також зачистять апарат Верховної Ради, і, швидше за все, призначать його нового керівника. Офіс президента чомусь вважає важливим інформаційним ресурсом телеканал «Рада», і ви скоро побачите, як там зміниться редакційна політика. Технічні ресурси каналу «Рада» досить скромні, але його хочуть зробити мало не головним рупором влади», - зазначає політтехнолог.

Також він передбачає досить суттєву зміну в роботі парламентських журналістів.

«Нас чекає інший парламент, вплив якого в політичній системі знизиться. Але навіть прихильники Разумкова навряд чи вийдуть з фракції – вони бояться втратити мандати. Однак вони можуть створити якесь власне об'єднання», - вважає Руслан Бортник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що йде підготовка до позбавлення України частини транзиту газу.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бортника, новий закон призначений тільки змусити олігархів зберігати лояльність до влади.