Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Разумков явно приходив в крісло спікера не для того, щоб два роки там посидіти. Сам я ніколи не спілкувався про це з ним особисто, але напевно у нього є і план, і команда. Втім, я не думаю, що це багатоходова комбінація – швидше, дії по ситуації. А ситуація і справді змінилася: весною 2019 року народ чув обіцянки, а зараз бачить реальні результати, які відрізняються від них. Зрозуміло, тоді ніхто не міг передбачити нинішній колапс, так що тут багатоходова комбінація була б неможлива», - вважає гість програми.

Також він торкнувся питання кадрових перестановок в уряді.

«Немає ніякого сенсу міняти окремих міністрів, якщо не змінюється весь Кабмін. Уряд – це машина, яка кудись їде. У ній можна замінювати окремі деталі, але мета залишається колишньою: доїхати в певну точку. А та точка, куди їде уряд Шмигаля – це катастрофа для України, недарма він навіть не може затвердити маршрут у Верховній Раді. Прем'єр заявляє: Україна розвивається настільки швидко, що Європа не може це оцінити. Для кого це говориться – для ідіотів?», - обурюється Василь Апасов.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політичний експерт Руслан Бортник назвав можливі наслідки відставки Разумкова з поста спікера.

Також Знай.ua повідомляв, за словами політтехнолога Олександра Кочеткова, Разумков прагнув бути зразком парламентаризму.