Свою думку експерт висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Україна не має чіткої, виразної та послідовної позиції по Донбасу. Взяти хоча б вибори до Держдуми. Зеленський вже давно радив тим, у кого є російський паспорт і немає зв'язку з Україною, виїхати у РФ. Що ж, це справедливо. А пізніше Верховна Рада закликала весь світ не визнавати російські вибори. Але далі прессекретар українського президента публічно сказав: якщо немає іншого виходу, то голосуйте, все одно це нічого не змінить. Звичайно, прессекретар як громадянин може мати свою думку, але свої висловлювання він повинен звіряти з позицією президента», - зазначає гість програми.

І при цьому, нагадує він, Україна усіх закликає визнати вибори незаконними.

«Тобто вибори незаконні, але ви давайте, беріть в них участь. Як можна таким чином вибудовувати позицію держави? Повинна бути єдина чітка позиція – але в України вона дуже хитка. Ми чи визнаємо вибори, чи ні», - каже Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він зазначав, що прихід талібів до влади в Афганістані може обернутися на користь Україні, оскільки Росії доведеться перекидати частину військ на середньоазіатський напрямок.

Також Знай.ua повідомляв, що Мусієнко прокоментував саміт Кримської платформи.