Про це він розповів в програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Уся двадцятка нафтогазових компаній світу ще рік тому показали, до яких років вони досягнуть зеленої нейтральності. Знаєш, як вони досягають зеленої нейтральності? Вони виробляють зелений водень і метанол», - зазначив Закревський.

За словами експерта, нафтогазові компанії вклали рік тому в це гроші і почали рухатися по тому же ланцюжку, але з приставками «сонячна» і «вітрова».

«Зараз практично немає жодної великої нафтогазової компанії. Зараз майже будь-яка велика нафтогазова компанія називається енергетичним газохімічним холдингом, а у нас «Нафтогаз» досі нафтогазова компанія», - сказав Закревський.

Як зазначив експерт, нам пощастило на відміну від Європи, тому що її зараз пацифікують. За його словами, нам пощастило саме тим, що у нас є свої газові сховища, а всі країни, у яких їх немає, будуть пацифіковані за принципом зеленої енергетики.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романенко розповів про панування вірмен в Нагірному Карабасі.

Також Знай.ua публікував слова Боднара: Рівень прозорості в енергетиці у нас нижче середнього.