Про це він сказав у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

Апасов зазначає, що оцінити роботу Верховної Ради він знає як і може, як і кожен, хто живе в Україні. «Відкриваєте холодильник, там лежить якась кількість продуктів. У гаманці у вас якась кількість грошей. Платіжка вам приходить з цифрою, коли ви за серце не хапаєтеся. Ось це нормальна робота Верховної Ради», - пояснює він.

Інша справа, каже журналіст, - президент України. На думку гостя програми, роботу Зеленського можна оцінити за успіхами в міжнародній політиці, адже перед ним стоїть низка завдань у цій сфері. Зокрема, Апасов не говорить про Росію, адже ситуація з нею й так зрозуміла. Натомість він говорить про відносини України з Білоруссю, Угорщиною, Румунією, Молдовою. «Єдині, з ким ми не посварилися, це дельфіни в Чорному морі. Все», - констатує журналіст. Також він додає, що зараз назріває конфлікт із Грузією через Саакашвілі.

Принагідно Апасов згадує, як сам президент оцінив підсумки своєї роботи і роботи Верховної Ради: «Працює на 3 з плюсом, а він на четвірку».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Апасов дав попередній прогноз щодо можливих політичних перспектив Дмитра Разумкова.

Також Знай.ua писав про те, що Антонюк розповів, чим насправді була поїздка до Трускавця фракцією «Слуга народу».