Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

«Іноземні інвестиції це тільки частина інвестицій. У нас дійсно проблема з іноземними інвестиціями, саме тому ми не наздоганяємо Польщу, тому що ми дуже недоінвестована економіка», - зазначив Фурса.

За словами експерта, якщо поглянути на динаміку заходу іноземних інвестицій, то з 1991 року ми дуже сильно в ній розходимося з Польщею.

«Іноземних інвестицій не вистачає і їх мало, тому що в країні відсутнє верховенство права. Але є внутрішній бізнес, який тут працює та інвестує, і він дозволяє економіці зростати», - підкреслив Фурса.

На думку фінансиста, незважаючи на брак іноземних інвестицій, наша економіка розвивається, тому що внутрішній бізнес активно інвестує і розвивається.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бортник розповів, що його бентежить в смерті Антона Полякова.

Також Знай.ua публікував слова Мусієнка: Україна не має чіткої, виразної і послідовної позиції по Донбасу.