Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Олександр Мусієнко зазначив, що немає сенсу проводити зустріч Володимира Зеленського з Володимиром Путіним, якщо учасники зустрічі не готові домовлятися і шукати компроміси.

"Якщо є доброзичливість якась, дійсно зустрітися і про щось домовитися, а не просто, то завжди робляться двосторонні компроміси. Створюючи якийсь ґрунт для такої зустрічі. Наприклад, дійсно забезпечити режим тиші. Вивести озброєння, яке є на окупованій частині Донбасу. Відвести в точки постійної дислокації те, що зараз вивели", - сказав Мусієнко.

Він зазначив, що також потрібно вирішити питання з Азовським морем, щоб українські судна могли проходити в нього безперешкодно.

"Наступний момент, якщо ми говоримо про економіку. Так дозвольте транзит українських товарів через територію Російської Федерації. Наш експорт, який йде в країни Середньої Азії", - додав Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За його словами, для того, щоб провести зустріч, потрібні певні умови. І зокрема Росія повинна продемонструвати, що вона зацікавлена ​​в конструктиві. Якщо ж Росія буде демонструвати зворотне — спроби України до діалогу в такому випадку будуть ставити її в більш слабку позицію.

"Якщо з того боку немає ніякого бажання домовлятися конструктивно, бо який може бути конструктив. Розумієте, що якщо немає довіри, ну як ми можемо прийти до чогось?", - підкреслив Мусієнко.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі назвав ймовірний порядок денний зустрічі Зеленського і Путіна.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Вадим Трюхан заявив, що у нього таке враження, що і Зеленський, і Путін — обидва бояться своєї зустрічі.