Про це він розповів у своєму блозі.

Він розповів, що медикам добровольцям із Першого добровольчого мобільного шпиталю вкотре відмовили у наданні статусу учасника бойових дій попри те, що у них на руках були рішення судів, якими були встановлені та визнані правові підстави для отримання цього статусу.

Цю ситуацію Друзенко назвав вибухонебезпечною, адже вона стосується ветеранської спільноти, людей, які брали безпосередню участь у захисті України від країни-агресора. За його словами, міжвідомча комісія, що надає ветеранам статус УБД, витирає ноги об право. Правник додав, що цієї комісії немає на жодному офіційному сайті.

«Вони другий рік знущаються з ветеранів, медиками, добровольцями Першого добровольчого мобільного шпиталю. Наші ветерани повигравали всі можливі суди, і з цими рішеннями щоразу кожен має буквально вигризати статус УБД у цієї міжвідомчої комісії, в якій попризначали відвертих моральних ****, які роблять велику шкоду цій країні. Бо який придурок піде на фронт, після того як об нього безіменні бюрократи витирають ноги?», - заявив Друзенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Томенко порадив встановити жорсткий контроль над витратами армії.

Також Знай.uа писав, що Друзенко оцінив рівень забезпечення українських військових на фронті державою.