Про це вона розповіла у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

Пономаренко сказала, що якщо розглядати політичну ситуацію в Україні з відставками і призначенням уряду, то потрібно, звичайно, дивитися гороскоп кожного окремого представника політичної еліти. Жовтень для України буде досить різним, підтвердила вона, тому може когось якраз й торкнуться ці зміни. Особливо 17 жовтня, підкреслила вона, тому що буде аспект змін та як варіант хтось може піти у відставку.

«Я не кажу, що таке точно буде, але такі зіркові передумови є. А в цілому осінь досить гармонійна в гороскопі України, і я хочу сказати, що 3-го грудня у нас дуже хороший сильний аспект - це Плутон до Марса в карті України. Плутон - це великі маси людей і політика, це великі гроші та можливості. А Марс - це армія, бізнес, банківська сфера. Оскільки аспект гармонійний, то ось і ще один варіант, коли 3-го грудня Зеленський може зустрітися з Путіним та висловити нашу позицію. Якихось різких стрибків та негативних змін на осінь та на 2022 рік у гороскопі України не спостерігається», - підкреслила вона.

Пономаренко вважає, що в гороскопі кожної людини будь-яка планета може відповідати за будинок любові та партнерства. Є загальний перелік щасливчиків за знаками зодіаку, повідомила вона, у кого осінь буде досить хороша та успішна, в тому числі в темі любові й грошей. І це, резюмувала вона, Козероги, народжені з 14 по 16 січня, Тільці, народжені з 14 по 16 травня, Діви, народжені з 16 по 18 вересня, Риби, народжені з 14 по 16 березня та Скорпіони, народжені 16 по 18 листопада.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляє, що, на його думку, Путін ніколи не почне повномасштабну війну проти України.