Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

"В органів місцевого самоврядування та ОТГ фізично немає грошей запустити опалювальний сезон... Давайте подивимося хоча б на один критерій, а їх багато щодо початку опалювального сезону. Технічний стан обладнання. Чи проводився капітальний ремонт?", - сказав Олег Попенко.

За його словами, хоч 90% підприємств і заявили про готовність до опалювального сезону, але насправді ніхто не їздив і їх не перевіряв.

"Ніхто ж не зізнається, що він не готовий. Ви зрозумійте, є цифри і факти. Цифри і факти говорять, що все обладнання, яке встановлене у нас на теплокомуненерго, було вироблене за часів раннього Брежнєва. Це кінець 1960-тих. Йому понад 50 років. Воно практично все потребує капітального ремонту. Це раз. Те ж саме з трубами. У нас в Україні 18 тис. 100 км теплотрас. За цей рік відремонтували і ремонтують 250 км", - додав Попенко.

Він зазначив, що у місцевих рад немає грошей на те, щоб ремонтувати теплотраси, а грошей на ремонт їм ніхто не дає.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Багато органів місцевого самоврядування взагалі не готові до опалювального сезону. Взагалі, на 100% не готові. Фінансово, технічно. І борги. У нас щороку зрив, просто нам про це не говорять", - підкреслив експерт.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі розповів, як Росія намагається натиснути на Зеленського за допомогою газу.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова заявила, що деяким українцям доведеться попрощатися з пільгами.