Про це вони повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

У публікації розповідається, що пресконференцію присвятили ветеранам, громадським діячам та активістам, проти яких влада застосувала репресивні заходи. Представники Нацкорпусу акцентують на тому, що усі справи мають замовний характер, про що і йшлося на пресконференції. Окрім цього, учасники заходу обговорювали переслідування ветеранів та представників патріотичних організацій. «Усе це є репресивною діяльністю, яку сьогодні влада розгорнула проти активної проукраїнської спільноти», - зазначено у повідомленні.

Також Нацкорпус коментує певні організаційні моменти цієї зустрічі. Зокрема, у публікації йдеться про те, що керівник київського осередку Національного Корпусу Сергій Тамарін модерував пресконференцію.

Тут же додається, що разом з адвокатом Едуардом Вербінцем вони розповідали про черкаських ветеранів Довбиша та Кухарчука, акцентуючи на доказах фабрикування їхніх справ. «До участі в заході серед інших долучилися правозахисники ув'язнених ветеранів й патріотів Едуард Вербінець, Віталій Коломієць та Андрій Наход, розповівши про деталі порушених кримінальних проваджень», - повідомляє Нацкорпус.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Білецький висловив підтримку сексологині Святославі Федорець.

Також Знай.ua писав про те, що представники Нацкорпусу розповіли, як пройшов фестиваль «Я – молодий патріот України!».