Його думка була висловлена у програмі «My.ua».

«Для України в цілому офшорний скандал ніяких наслідків не матиме. Причина цього проста: західні спецслужби, які доповідають своїм урядам про стан справ, не впізнали з цього скандалу абсолютно нічого нового. Хіба раніше не було публікацій про офшори та про корупцію в Україні? Згадайте, як зовсім недавно президент Естонії нетолерантно висловлювалася про Україну. І це – один з наших головних союзників. Але навіть в балтійських державах відкрито говорять про зловживання в Україні, хоча там прекрасно розуміють, як важливо для них наше протистояння Росії», - зазначає гість програми.

За його словами, Захід детально обізнаний про стан справ в нашій країні.

«Західні спецслужби знають, хто з наших президентів і прем'єрів скільки грошей куди виводив. Вони знають, хто з якими олігархами пов'язаний і у чиїй тещі на городі закопані гроші. Так що для України нічого не зміниться: що вона отримувала від Заходу, то і буде отримувати», - впевнений Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бізяєв назвав можливі внутрішньополітичні наслідки офшорного скандалу.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку експерта Українського інституту майбутнього Ігоря Попова, цей скандал позначиться на ставленні Заходу до нашої країни.