Про це він розповів у своєму блозі.

«Життя в цьому світі непросте: постійна боротьба за виживання, за заробіток, що дозволяє утримувати сім'ю, забезпечити свою сім'ю, але ж хочеться не тільки працювати в поті чола, жахаючись розміром комуналки, а ще відпочивати, розвиватися, розважатися і дозволяти собі не тільки саме необхідне, а й те, що хочеться», - зазначив Кочетков.

За словами експерта, ті люди, які отримали нашу підтримку на виборах і стали владою, живуть зовсім іншим життям. Як зазначив політолог, у цих людей теж є складнощі в житті: як не випасти з довіри тих, хто зверху, і не втратити все, що дає їм влада.

«Для одних це конверти з багатотисячними сумами у валюті, а для інших тіньові схеми з мільйонними статками, але для всіх це повна безкарність, якщо дотримуватися правил системи, а ще одна з їхніх проблем – маскування свого багатства», - сказав Кочетков.

Як зазначив політолог, представники влади в основному думають про те, як залишитися при владі, і що б нам запропонувати, щоб ми їм повірили і продовжили їх каденцію.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Кочетков заявив, що Разумков не буде мстити Зеленському.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Кочетков вважає, що Разумков хотів являти собою зразок парламентаризму.