Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Керівництво цих фракцій удавало, що вони борються з Януковичем, хоча насправді вони до Януковича постійно бігали: і Тягнибок, і Яценюк, і Турчинов. Їм хотілося влади, і вони узгоджували. Остання домовленість була, що очолює уряд Яценюк, і вони ще отримують керівництво обласних адміністрацій. Після розстрілів, вони в цей час бігали й узгоджували», - розповідає він.

За словами Донія, ці політики мали «абсолютно скотську позицію» по державному бюджету України.

«Вони вважали, звичайно, на людях це не говорили, тільки між собою, що люди повинні бути біднішими, вони не повинні отримувати грошей, і тоді вони підіймуться на Януковича. Це скотська позиція. Як людина кажу, яка з першого й до останнього дня була на Майдані: ми повинні боротися за політичні цінності. А позбавляти людей грошей – це нечесно», - міркує екснардеп.

Бюджет, за який Доній голосував напередодні Майдану, був, за його словами, найбільш соціальним.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

«І, до речі, ті фракції, які проти нього (Віктора Януковича – Ред.) голосували, начебто вони ж його не скасували. Залишили, і про це ніхто не говорить. Але погіршили, прибрали соціальні речі, які були туди вставлені. Наприклад, виплати по народженню дитини», - підсумовує він.

Як повідомляє Знай.ua, Дацюк пояснив, що завадило українцям вийти на входження в історію.

Також Знай.ua повідомляв, що Україна, на думку Фурси, повертається до ситуації, яка була при Януковичі.