Про це вона розповіла у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

Як пояснює експерт, налагодити відносини з Україною відмовилася сама Росія. Зокрема, вона згадує, що керівництво РФ відмовилося привітати Володимира Зеленського після перемоги на президентських виборах і відразу розпочало його критикувати у ЗМІ.

А відтак, підсумовує Соколовська, влаштувати зустріч президентів України та Російської Федерації так і не вдається. Зокрема, пояснює вона, обидві сторони не можуть дійти жодного компромісу. Журналістка зазначає, що Україна хоче повернути собі контроль над Кримом та Донбасом, а також скинути із себе вплив РФ. «А вони хочуть цей вплив посилювати і нікуди не збираються йти. І тут ось Путін, як не дивно, має рацію: нема про що говорити», - міркує гостя програми.

Принагідно експерт згадує слова Ґолди Меїр про відмову вести переговори з арабськими терористами: «Тому що вони хочуть нас знищити, а ми хочемо жити».

Аналогічно, каже вона, і з Нормандським форматом. «Щоб він відбувся, потрібно якесь оновлення порядку денного», - підкреслює Соколовська і додає, що його, натомість, немає.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Соколовська прокоментувала статтю Дмитра Медведєва про Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Соколовська прокоментувала наслідки придбання газети «Українська правда» Томашем Фіалою.