Про це він сказав у програмі «Культ Особистості» з Русланом Бізяєвим.

На думку гостя програми, відставка Дмитра Разумкова не надто змінить реальність в українській політиці взагалі чи у Верховній Раді зокрема. «Така само реальність, просто раніше частиною цієї реальності був Дмитро Разумков. А сьогодні частиною цієї реальності стане якийсь новий спікер. Але пропрезидентська більшість як існувала, так і існує», - констатує він.

Зокрема, зазначає Гладких, йдеться про збереження монобільшості «Слуг народу». За його словами, доки партія може дати приблизно 200 голосів за ухвалення певних законів, а інші фракції чи депутати поза фракціями – ще кілька, доти можна говорити, що у Верховній Раді є коаліція. «Доти, доки є 226 голосів формально у складі «Слуги народу» — нічого докорінно у Верховній Раді не зміниться», - підкреслює експерт.

Тобто, додає гість програми, як будуть прийматися рішення, завдяки голосам «слуг» чи й інших депутатів, є важливим питанням для аналізу та прогнозування. «Доти не буде необхідності робити коаліцію, не буде необхідності формувати коаліційний уряд. Не буде загрози йти на дострокові парламентські вибори у разі, якщо не вдасться сформувати нову коаліцію», - констатує Гладких.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких висловив надії на появу в Україні партії лівого спрямування.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких прокоментував перспективи формування парламентської коаліції в нових політичних умовах.