Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, Україна до сьогодні не змогла піти своїм курсом і багато в чому продовжує рухатися радянським. «Країна подібна океанському лайнеру, який, на відміну від моторного човна, маневрує з великими труднощами. Розгорнути країну – складне завдання», - констатує він.

Зокрема, Кочетков говорить про політиків, які потрапляють до влади за допомогою обману: спершу роблять публічні обіцянки, а потім їх не виконують. Тобто, каже політолог, народ залишається обдуреним.

Як він пояснює, це проблема двох різних Всесвітів – влади та народу. «Два Всесвіти (народу і влади) з'єднуються через крихітну мікрочастинку: грають періодичні вибори. Малувато буде, але владі хочеться перекрити навіть це вузьке горлечко, наприклад, впихнути вибори в який-небудь додаток або програму», - каже експерт.

На думку Кочеткова, народ має голосувати за тих політиків, що готові поставити представників влади під контроль їхніх виборців. Тобто, пояснює він, йдеться про внесення змін у закон про вибори, аби через будь-яке недотримання публічних обіцянок і зобов’язань політиків відсторонювали від влади. «Відсторонення від влади брехливих політиків відбувається через референдум», - каже політолог.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До того ж, додає він, інші країни вже мають подібний досвід і відпрацювали цей процес. Зокрема, каже експерт, доведено, що референдум не вимагає багато грошей, а відтак вірити таким заявам маніпуляторів не варто.

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков заявив, що влада думає лише про те, як залишитися при владі.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков заявив, що Разумков не буде мститися Зеленському.