Про це він розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Склад тих, з ким вона зустрічається, описує характер візиту: це Рябков, Ушаков і Козак. Це щодо наших взаємин представництв, які скорочуються: скоро до прибиральниць скоротяться, що з боку Росії, що з боку США», - зазначив Попов.

За словами експерта, також Нуланд в Москві обговорювала Афганістан і Донбас. Як зазначив економіст, між Путіним і Байденом в Женеві відбулася установча зустріч, тобто коли набирається список встановлених питань і починається їх обговорення.

«Американці намагалися залучити до співпраці колишні радянські республіки Середньої Азії: ніхто не погодився і не пустив на свої бази. Насправді Афганістан цікавий, але він вторинний, а увага все більше і більше зміщується в бік Індії», - підкреслив Попов.

Як зазначив економіст, головним потерпілим у конфлікті в Афганістані є Індія, а не НАТО чи США. За словами експерта, на прохання Індії Росія призупинила бурхливі стосунки з талібами, які налагоджувалися.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Зараз будуть танці більше навколо Індії та її інтересів. Індія ніколи нікуди зміщуватися не буде, вона самоцінна», - сказав Попов.

Як повідомляв Знай.ua, Валентин Гладких розповів, чи зміниться щось після відставки Дмитра Разумкова.

Також Знай.ua повідомляв, що Валентин Гладких висловив сподівання на появу в Україні партії лівого спрямування.