Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Ми перетнули екватор і більшість найсерйозніших політичних подій, які будуть відбуватися, так чи інакше будуть стосуватися того, коли, як і з якими гаслами піде президент Зеленський на другий термін свого правління. Скажу навіть більше, я був впевнений, що Зеленський піде на другий термін ще на весні 2019 року, коли він активно вів свою виборчу кампанію. А конфлікт з Разумковим вже давно розгорався - це не історія цього літа. Про відставку Разумкова говорили вже давно», - підкреслив він.

Подорожній сказав, те, що Разумков не буде в команді президента, стало зрозуміло тоді, коли він не підтримав його по антиолігархічному закону. Разумков тоді утримався, підтвердив він, фактично цим показавши, що він поза його команди. Тому що для Разумкова непідтримка цього закону, впевнений він, стала гучним ляпасом, бо до цього він не був публічним та помітним. А для президента цей закон, впевнений він, мав стати фактично початком майбутньої виборчої кампанії.

«Це і є логіка побудови виборчої кампанії, тому що може і є якісь проблеми з економікою, можливо в великому будівництві не всі школи та садочки побудували, але найголовніше вони змінять філософію країни та заберуть владу й гроші в олігархів. І ось тут голова Верховної ради фактично каже, що треба відкривати Конституцію та закони й читати, що там написано. І виявилося, що політичний запал президента голова ВР, який за посадою не є першою особою, не підтримав. Тому вони фактично відправляють у політичне небуття голову Верховної Ради», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше Гладких оцінив шанси України на статус регіонального лідера.

Також Знай.ua повідомляв, що Гладких прокоментував конфлікт між Дмитром Разумковим і більшістю партії «Слуга народу».