«Закон №5600 - це Франкенштейн, який був народжений хворим розумом у податковому комітеті, людиною, яка ним керує, на букву г. Зеленський зайшов у політику, може бути, зі світлими думками, з якимись поривами увійти в історію як великий реформатор. Але зайшли ці люди, в тому числі і ця людина в податковому комітеті. Вони почали нарізати свій порядок денний, який у підсумку по всіх секторах призвів до того, що ми зараз знаходимося не просто в колосальному розчаруванні всією нацією. А ще перебуваємо в дупі, сидячи на цьому дні», - міркує економіст.

Законопроєкт №6500 пропонує обкласти податками, в тому числі малих фермерів.

«Від’їдьте по Кагарлицькій трасі від Києва. Стоїть будинок на невеликій ділянці, одноповерховий, дерев'яний. Там фактично всі старі будинки, і вниз йде така нарізана ділянка - до низини, до річки або до болітця. І ось це вже 50, 60, 70 соток. Ну, які вони підприємці, які вони бізнесмени? Вони, по-перше, себе самозайняли. Вони вирощують продукцію, яку споживають самі, годують всю свою сім'ю. Вони заробляють гроші такі, на які їм вистачає просто жити. Вони їздять на старих машинах, вони не мають нормального медичного забезпечення. Вони якщо їздять відпочивати, то в Затоку або в не сезон за 200 доларів у Єгипет. Які податки можна з цих людей брати?», - робить висновок Гарнат.

Як повідомляв Знай.ua, Лановий розповів, як починалася бідність України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про вигоду для України, яку принесе закон про індустріальні парки.