Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Досить згадати, які надії Кремль покладав на Володимира Зеленського і це виглядає як таке співчуття з Кремля. І Дмитро Медведєв, який фактично втратив вплив в російській політиці, хоча певний час був виконуючим обов'язки царя в Росії, таким чином він хоче повернутися до порядку денного. Можливо, він хоче стати відповідальним за Україну. Хоча неофіційний статус відповідальності за Україну з певного моменту в Росії став приносити більше проблем, ніж дивідендів», - сказав він.

Леонов розповів, що це тому що в Україні зазвичай йде все не так, як планується і як хочеться, при чому це стосується всіх учасників політики як в самій Україні, так і за її межами. Статті про Україну, які писали Путін і Янукович швидше за все писалися в контексті майбутніх виборів в державну Думу, вважає він, і це повинно було показати позицію Росії перед російськими виборцями. Показавши таким чином, упевнений він, яка Росія біла і пухнаста, а Україна погана.

«Що українці налаштовані проти Росії і їм задурили голови, попри загальну історію. І на загальну канву історичних міфів нанизувалася реальність, де Путін намагався пояснити, в тому числі і свою невдачу в Україні. Тому що очевидно Путін планував зовсім інший сценарій розвитку подій в Україні. А Медведєв спробував наукоподібно викласти головні претензії Росії і Кремля до українського керівництва. Медведєву очевидно хотілося, щоб ті претензії, які висувалися дійшли до Банкової, і там відреагували. Тому що відповідна реакція підвищує статус того, хто її написав», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Соколовська прокоментувала статтю Дмитра Медведєва про Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Попенко розповів, чи готова Україна до опалювального сезону.