Про це він розповів у програмі «My.ua».

Як каже гість програми, йдеться не про те, що відповідні органи повинні відреагувати на привітання лідеру держави, що проявляє агресію до України, але як мінімум про якесь рішення регламентного комітету Верховної Ради. «Адже це й справді кричущий факт. Але навіть в парламенті жодної реакції не було», - підкреслює він.

На думку Леонова, привітання російського президента від Іллі Киви – це гайп з боку останнього. «Ілля Кива зайняв в парламенті особливу екологічну нішу – нішу Іллі Киви. Він постійно гайпує, він грає навіть не на межі, а за межею фолу», - переконаний експерт.

Окрім цього, додає він, йдеться про певні норми регулювання поведінки людини, що має депутатський мандат, адже вона дає присягу і має певні зобов’язання. «Це вже питання політичної культури та політичної зрілості всього суспільства», - підкреслює Леонов. Тим не менш, констатує гість програми, норма не працює.

Отже, констатує він, привітання Киви – це питання до українських виборців, вони мають за цим слідкувати і відповідно реагувати на виборах.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Леонов розповів, що в Україні політика йде не так, як планується.

Також Знай.ua писав про те, що Леонов пояснив, чому у владу в Україні потрапляють скандальні та одіозні діячі.