Його слова прозвучали у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Я не думаю, що хтось атакує Зеленського, адже в офшорному скандалі фігурує не тільки він. Там замішані президенти та прем'єри багатьох країн, тому ніякої конспірології я тут не бачу. Навряд чи до появи його портрета в The Guardian міг бути причетний Порошенко або ще хтось із наших політиків. Я думаю, тут у наявності звичайний журналістський інтерес до офшорних схем. На жаль, у великій політиці стирається грань між шахраями та успішними людьми», - вважає гість програми.

За його словами, дуже важко засудити за правилами людей, які самі придумують ці правила.

«Для мене офшорний скандал не став новиною. У політиці люди вибирають між тими, хто не крав, оскільки не було можливості, і тими, у кого така можливість була. Є такі люди, які мають політичний досвід, але при цьому не були замішані у жодних корупційних скандалах, проте це дуже невеликий прошарок. Але і йому не дають ходу перша і друга категорії. Так йдуть справи і в Україні, і в інших країнах», - говорить Артур Білоус.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бізяєв спрогнозував можливі наслідки офшорного скандалу.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку експерта Ігоря Попова, цей скандал може вплинути на ставлення Заходу до України.