Про це стало відомо з програми «Politeka online».

Генерал прокоментував акцію протесту ветеранів під Офісом президента, на якій були висунуті вимоги, зокрема, відставки міністра у справах ветеранів, охорони здоров'я, соціальної політики і культури та інформаційної політики, а також особистої зустрічі з президентом. Він розповів про основні результати цієї акції.

«По-перше, ми чітко побачили, що, можна сказати, що влада злякалася. Побачили таку масу народу, досить серйозно налаштованих, солідних хлопців. Ми побачили за наявністю правоохоронців та іншого. Хоча ми чітко акцентували, що це попереджувальна акція. В кінці ми сказали, що якщо вони не підуть на розмову з нами, то ми будемо готові абсолютно до інших, жорстких дій», - заявив Червонописький.

За його словами, ветерани були готові відразу протестувати жорсткими методами, але влада все ж пішла на діалог ще навіть в день перед акцією. Генерал зазначив, що розмова на рівні заступника голови ОП і заступників міністрів вищеперелічених міністерств була дуже серйозною і тривалою. Генерал додав, що в ході цієї розмови вони разом з представниками влади почали шукати вихід.

«Ми, безумовно, законослухняні громадяни, патріоти своєї країни. І ми не хочемо робити ще гірше, ніж є. Ми сподіваємося на діалог. У нас по кожному з питань є конкретні пропозиції. Вони, почувши це від нас, запропонували робочу групу. Хоча, звичайно, хлопці, коли ми вийшли на вулицю, не всі радісно прийняли цю пропозицію. Проте, народ налаштований рішуче, і я впевнений в тому, що ми доб'ємося тих цілей, які поставили», - заявив Червонописький.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Томенко порадив встановити жорсткий контроль над витратами армії.

Також Знай.uа писав, що Друзенко оцінив рівень забезпечення українських військових на фронті державою.