Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз» з ведучим Владом Россом.

«Осінь 2021 року пов'язана зі статичним впливом планет, вони більш-менш знаходитимуться в статиці. Статичний Плутон, Сатурн і Юпітер застигли на небі, і всі вони будуть переходити з ретрофази в директну фазу. У жовтні місяці аж до 17-го числа ще Меркурій ретроградний, тому осінь не призначена для того, щоб починати якісь кардинально важливі справи або новий бізнес», - розповів він.

Росс сказав, що Меркурій буде набирати швидкість в листопаді і там вже можна подумати над якимись новими можливостями, і то це тільки в першу половину листопада, тому що 19 листопада нас чекає Місячне затемнення. Вважається, що не можна нічого починати сприятливого, коли відбувається Місячне затемнення, повідомив він, можна це все зробити на зростаючому місяці в листопаді місяці і багато починань в листопаді будуть у вас сприятливі.

«Жовтень - це час старих друзів, зустрітися з однокласниками, з дружиною, яку ви хочете повернути. Це прекрасний час особливо для зодіакального знака Близнюки і Діви, повернутися в стару компанію, в якій ви працювали. І зараз прекрасний час у Стрільців в плані любові і відносин. Для явних представників знаків зодіаку Близнюки і особливо Діви жовтень - це час повернень. Для зодіаку Діви в жовтні добре зайнятися попередньою діяльністю, а для Близнюків добре відновлювати відносини з родичами і втраченою любов'ю, і поглиблено займатися вивченням наук», - резюмував він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.