Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Не так часто президент приїжджає на Черкащину, тому ветеранська спільнота знову приїхала, щоб отримати відповіді на питання, які Зеленський вперто не хоче чути. Звісно, одразу після відкриття «надзвичайного» об’єкту в школі, президент поїхав, проігнорувавши людей, які приїхали на зустріч й хотіли поставити важливі питання. Одне з яких – чому ветерани в тюрмах, а колаборанти на волі», - прокоментував подію представник Черкаського осередку Національного Корпусу Ігор Зайчук.

Як зазначено у публікації, правоохоронці зупинили активістів по дорозі до Золотоноші. У публікації підкреслено, що представники Черкаського осередку Національного Корпусу хотіли поставити президенту питання: «чому ветерани в тюрмах, а колаборанти на волі?».

«Після перевірок активістам вдалось дістатись міста, але спілкуватись з ветеранами Зеленський вкотре не захотів», - підкреслено у публікації.

У публікації сказано, що проти черкаських ветеранів Олега Довбиша та Дмитра Кухарчука було порушено кримінальну справу за статтею «хуліганські дії», які вони, за словами правоохоронців, вчиняли 14 серпня під час акції протесту під Офісом президента.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Зауважимо, що справу порушили пізніше, після подій у Шполі, де 23 серпня Зеленський відкривав арт-об'єкт, а ветерани хотіли поставити йому кілька питань, зокрема щодо політики капітуляції та безкарності проросійських сил. Тоді поліція із застосуванням сили та сльозогінного газу відтіснила ветеранів», - сказано на сайті.

Як повідомляв Знай.ua, Олег Довбиш заявив, що ув’язнення Дмитра Кухарчука – це спроба політичного тиску на Нацкорпус.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький заявив, що існують країни, у яких обороноздатність від РФ – це природна необхідність.