Його слова прозвучали в ефірі програми Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Потрібно розрізняти поїздки Вікторії Нуланд у Москву і Ллойда Остіна у Київ. Дипломати кажуть невідомо про що своєю таємничою мовою, а військові кажуть про війну. Про що ще може говорити міністр оборони? А американці поодинці ніде не воюють, вони створюють коаліцію. За Україну ж ніхто воювати не буде, і в Росії знають про це, тому не звертають уваги ні на яке брязкання зброєю. Росіяни можуть увійти в балтійські держави, і навіть не звернути уваги на їхні війська, як це було в Грузії», - вважає експерт.

За його словами, в Україні повинні пам'ятати про це.

«Потрібно розуміти, що буде, якщо армія РФ увійде в Україні – і робити все, щоб цього не було. Дехто каже: увійти в Україну легко, а ти спробуй вийти. Так, це так. Але ж росіяни не будуть заходити в міста – вони підуть на дороги й повністю перекриють комунікації. До речі, українські війська у 2015 році планували так діяти на Донбасі, але політичне рішення так і не було прийнято», - розповідає Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він закликав всі країни світу винести урок з афганських подій.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Старікова, єдиний спосіб зупинити агресора - це опір самої країни.