Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Щоб хтось перебігав до Разумкова, він повинен оголосити свої політичні плани, хоча б на найближчий час. Так, домовлятися треба на березі – але ще й на якомусь фундаменті. Якщо Разумков оголосить про створення нової політичної партії, тоді це буде одна розмова. А якщо він витримає паузу – тоді це зовсім інша ситуація. Наскільки мені відомо, зараз в Раді «слуги» зайняли вичікувальну позицію. Як у пісні: «Подождём мою маму – подождём твою мать». Рішення, публічне чи ні, вони будуть приймати в останній момент – щоб гнів божий не дістався їх завчасно», - вважає експерт.

Він також прокоментував рейтинг Дмитра Разумкова.

«Сім відсотків – це рейтинг, з яким можна реально вести свою фракцію в наступне скликання ВР. Втім, ця цифра може виявитися трохи вище реальної, адже опитування проводилося саме в той момент, коли через відставку ім'я Разумкова було у всіх на слуху», - зазначає Руслан Бізяєв.

Як повідомляє Знай.ua, раніше відставку Разумкова з поста спікера Верховної Ради прокоментував політолог Антон Кучухідзе.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що на думку політичного консультанта Миколи Спиридонова, «слуги» не є партією в європейському розумінні цього слова.