Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» з ведучою Вікторією Панченко.

Передусім Бізяєв відзначає відсутність динаміки зростання рейтингу у багатьох депутатів. «Для ряду наших політиків це останній політичний цикл», - підкреслює він. За словами аналітика, рейтинг цих депутатів вже давно тримається на рівні 8-13%, а електорат тим часом від них відвертається. «Рано чи пізно, у випадку переформатування політичної системи України, вони відійдуть спочатку на другий план, а потім підуть на політичну пенсію», - констатує гість програми.

Також він висловив свою думку щодо кадрових змін у партії «Слуга народу», зокрема щодо Буймістер. Як зазначає Бізяєв, вона не голосувала за законопроєкти, які просували «слуги». Тим не менш, каже він, її відсутність мало що змінить: «Припускаємо, що в даному випадку для монобільшості виключення одного депутата не має принципового значення».

Аналітик пояснює, що фракція і загалом Верховна Рада не відчують жодних юридичних наслідків, допоки кількість «слуг» не буде меншою за 226 депутатів.

Водночас Бізяєв міркує над тим, чи є кому замінити старих політиків. На його думку, такі люди є, але їм ще бракує політичної сили. А відтак, констатує експерт, наступні парламентські вибори відбудуться за пропорційною системою, де змагатимуться між собою партії. «У нас зараз близько 365 партій, за фактом їх, від сили, дві, які мають ідеологічну основу і шанс потрапити до наступного скликання», - зауважує він.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, як українці голосуватимуть наступного разу.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких висловив надії на появу в Україні партії лівого спрямування.