Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Запрошуємо всіх небайдужих долучитися та разом підтримати ветерана російсько-української війни Дмитра Кухарчука!», - зазначено у публікації.

Як сказано на сайті, сьогодні відбудеться судове засідання щодо запобіжного заходу для Дмитра Кухарчука, тому що його минулий термін у два місяці вже майже завершився.

«Нагадаємо, на минулому судовому засіданні по сфабрикованій справі черкаських ветеранів апеляційний суд змінив запобіжний захід на домашній нічний арешт лише для Олега Довбиша. Дмитра ж залишили під вартою не зважаючи на те, що адвокати повністю спростували всі звинувачення», - зазначено у публікації.

На сайті представники Національного Корпусу закликають небайдужих долучитися та підтримати хлопців. Також буде відбуватися прямий ефір судового засідання за посиланням.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус заявив, що Україні потрібен закон проти колаборантів.

Також Знай.ua повідомляв, що представники Національного Корпусу намагалися поставити питання щодо ув’язнених ветеранів Зеленському.