Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

«Уся проблема в системі влади. У нас чиновницька держава відокремлена від народу. Ми йдемо на вибори і чесно голосуємо. На відміну від Білорусі, у нас чесні вибори, саме тому у нас влада змінюється», - зазначив Лєсєв.

За словами журналіста, після того як проходять вибори, чиновники від нас віддаляються і починають робити, що хочуть.

«У нас цивілізаційний розкол: Майдан, який прозахідний (Центральна і Західна Україна) зносить владу, яка просхідна, тобто Південна і Східна Україна. Йде розкол, який спрощує владі розділяти й правити», - підкреслив Лєсєв.

Як зазначив експерт, у нас відсутнє громадянське суспільство, і немає місцевого самоврядування: у нас вибирають тільки мерів, голів районів та областей. Також, на його думку, наше суспільство розділене на два полюси.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олег Стариков розповів про появу США в Нормандське четвірці.

Також Знай.ua публікував слова Олега Старикова: Потрібно розрізняти поїздки Вікторії Нуланд в Москву і Ллойда Остіна до Києва.