Про це він розповів в програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Зовнішня політика – це завжди похідна внутрішньої політики, а внутрішня політика у нас йде на посилення влади. В Арістотеля і Платона було таке поняття, як «тиранія». Уже в пізньому періоді кожен з них говорив, що є щось типу «освіченої тиранії», - зазначив Акулов-Муратов.

За словами експерта, деякі народи досі вважають своїх колишніх правителів-тиранів великими правителями, тому що в концепції «освіченої тиранії» має місце бути турбота про народ. Але, як зазначив Акулов-Муратов, у нас уряд не турбується конкретно про народ.

«У нас думають про те, щоб стати батьком нації, але батько нації це інше: це не про бізнес і славу, це про те, щоб держава стала помічником. У нас коли людина опиняється сам на сам зі своїми проблемами, то їй ніхто не допоможе», - підкреслив Акулов-Муратов.

Як зазначив експерт, при правильно вибудуваній бюрократичній системі проблеми людей навряд чи миттєво зникнуть, але цього можна буде очікувати в найближчому майбутньому.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ілля Куса розповів, що ситуація не зміниться, якщо Росії не буде.

Також Знай.ua повідомляв, що Ілля Куса провів паралелі з революцією в Тунісі і українським кейсом.