Свій прогноз він дав у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Масові протести через комунальні тарифи цілком можливі. Річ у тому, що наша влада в області тарифів веде половинчату політику. Так, вона прокинулася, заворушилася, почала підписувати всі ці меморандуми, змогла налагодити комунікацію з містами. Але «Нафтогаз» так і не став виходити на тендери з газом за тією ціною, яка була запланована – там тільки приватники пропонують такий газ, на який у міст немає грошей. Але я сподіваюся, що влада зробить наступний крок і не дозволить нашим газовим монополістам зловживати своїм становищем», - каже гість програми.

На його думку, зараз головне завдання влади – забезпечити газ в достатній кількості та за доступною ціною.

«Якщо влада не забезпечить народу дешевий газ, то опозиція її зацькує. Та ж Юлія Володимирівна нікуди не поділася. А і люди, і промисловість зараз знаходяться в «аховому» положенні через дефіцит газу в Європі, який організувала Росія. Але, наприклад, уряд Франції вже заявив, що ціну на газ підіймати не буде. Українському уряду необхідно забезпечити те ж саме», - вважає Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що і Росія, і Євросоюз наживаються на Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Загородній запропонував можливий спосіб зниження ціни на газ.